zaterdag 23 oktober 2021
Lettergrootte

Noordzeezangers Katwijk

Het Katwijks Mannenkoor De Noordzeezangers is een koor van ongeveer vijfentwintig mannen en staat sinds februari 2006 onder leiding van een vrouwelijke dirigent, namelijk Marja Goudzwaard.

Zoetermeers Mannenkoor

Het uit meer dan 75 leden bestaand Zoetermeers Mannenkoor (ZMK) is opgericht in 1981 en is een van de vooraanstaande grote mannenkoren in Zuid Holland. Het is een neutraal koor met een zeer afwisselend repertoire.

Randstedelijk Mannenkoor Spijkenisse

Het Randstedelijk Mannenkoor is een jong koor. Als officiële oprichtingsdatum geldt 11 juli 2000, Momenteel oefent het koor elke week op donderdagavond met meer dan honderd mannen !

Die Gouwe Sanghers

Het koor dat uit 58 zangers bestaat, voert een breed scala aan koorliteratuur, van Renaissance en profane- tot moderne muziek van binnen- en buitenlandse componisten. Die Gouwe Sanghers is al jaren een begrip in het 'Groene Hart' en de regio.

Rottes Mannenkoor

Wie al eens gezongen heeft moet het beamen; zingen is een heerlijke bezigheid. De leden van RotteÂ’s Mannenkoor vinden elkaar al 160 jaar in deze overtuiging. Zingen geeft kracht en plezier. Zingen is geweldig.

Zang en Vriendschap Haarlemmermeer

Wij zijn een prestatiegericht mannenkoor, maar ook sociaal contact en gezelligheid staan hoog in ons vaandel.

Goudas liedertafel

Het mannenkoor Gouda's Liedertafel is een koor dat tot doelstelling heeft de mannenkoormuziek op een zo hoog mogelijk niveau uit te dragen. Moderne liederen (van negro-spiritual tot pop) komen aan de orde maar ook klassiek (van Schubert tot opera).

KLM mannenkoor

Koor in Amstelveen voor mannen die graag zingen. KLM, voormalige KLM personeel, en anderen .

Haarlems Mannekoor Zang en Vriendschap

Het Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap is opgericht op 20 februari 1830. Het is het langst bestaande mannenkoor van Nederland en heeft een rijke historie.

Mannenkoor Onskoor Sommeldijk

Wij zijn het enige algemene mannenkoor op Goeree-Overflakkee. Het is een koor dat zijn leden vindt vanuit alle hoeken en plaatsen op het eiland en van de “overkant”. Ons repertoire omvat alle soorten"mannen"- muziek .

Vlaardings Mannenkoor Orpheus

De Troubadours Hazerswoude

Mannenkoor 'De Troubadours' uit Hazerswoude-dorp is opgericht op 10 januari 2005 door een aantal enthousiaste "dorpers". gevarieerd, maar voor het grootste deel Nederlandstalig.

Westlands Mannenkoor

Het "Westlands Mannenkoor" behoort tot de grotere mannenkoren van Nederland en is gevestigd te Naaldwijk, Ă©Ă©n van de dorpskernen van Gemeente Westland. Het koor is opgericht op 19 oktober 1956 en draagt een algemeen karakter.

Politiekoor Entre Nous

Het Politie Mannenkoor “Entre Nous” is het oudste Politie Mannenkoor van Nederland. Het koor werd opgericht in 1910 en telt thans 34 leden. Dirigent is Jeroen Bosman

Lekkerkerks Mannenkoor zanglust

Zanglust is een neutraal koor in politiek en religieus opzicht. De gekleurde blokjes in het verenigingsvaandel verwijzen hiernaar. Het repertoire is breed samengesteld op voordracht van de leden en op muzikaal advies van de dirigent.

Zandvoorts Mannenkoor

Het Zandvoorts Mannenkoor is opgericht in augustus 1982.

Die Haghe Sanghers

De belangrijkste doelstelling van ons koor is het beoefenen en uitdragen van de mannenkoorzang in binnen- en buitenland. Wij beperken ons daarbij zeker niet tot het klassieke repertoire, ook uitdagingen in de vorm van hedendaagse composities worden aangegaan.

Westfries Mannenkoor Wognum

Het Westfries Mannenkoor is een begrip in Noord-Holland en ook daar buiten. Het koor manifesteerde zich gedurende 70 jaar als een hechte groep trouwe zangers, werkers en doorzetters, gedreven en zonder pretenties.

Kunst na arbeid Dordrecht

Opgericht 21 januari 1898. Meer dan een eeuw zangplezier...

Alphens Mannenkoor

Het Alphens Mannenkoor werd in 1974 opgericht en bestaat tegenwoordig uit 45 mannen. Al 42 jaar wordt er elke week met veel plezier gerepeteerd en worden er diverse optredens verzorgd.

Overzicht aangesloten leden

De leden met een website kunt u bereiken door op hun naam te klikken; de leden zijn ookm via e-mail bereikbaar.
U kunt overigens ook op een foto uit bovenstaande show klikken.


Alphens Mannenkoor Alphen A/d Rijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Edams Mannenkoor Excelsior Edam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gouda`s Liedertafel Gouda Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Haarlemmermeers Mannenkoor Zang en Vriendschap Hoofddorp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het Randstedelijk Mannenkoor Spijkenisse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K.L.M. Mannenkoor Amstelveen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koninklijk Dordrechts Mannenkoor Kunst na Arbeid Dordrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap Aerdenhout Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koninklijk Mannenkoor Die Haghe Sanghers Den Haag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koninklijk Schiedams Mannenkoor Orpheus Schiedam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koninklijke Zangvereeniging Rotte`s Mannenkoor Rotterdam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lekkerkerks Mannenkoor Zanglust Lekkerkerk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mannenkoor De Troubadours Hazerswoude-Dorp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mannenkoor Maranatha Nederland Purmerend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mannenkoor Ons Koor Sommelsdijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pijnackers Mannenkoor Pijnacker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers Boskoop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rozenburg`s Mannenkoor Rozenburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stedelijk Leerdams Mannenkoor Zang en Vriendschap Leerdam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vlaardings Mannenkoor Orpheus Vlaardingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Waterings Mannenkoor Zang Veredelt Wateringen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Westfries Mannenkoor Spanbroek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Westlands Mannenkoor Naaldwijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wormer Mannenkoor De Eendracht Wormer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zandvoorts Mannenkoor Zandvoort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zoetermees Mannenkoor Zoetermeer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KNZV vereniging Holland Overveen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Politie Mannenkoor Entre Nous Delft Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alphens Mannenkoor
KLM mannenkoor
Zoetermeers Mannenkoor
Haarlems Mannekoor Zang en Vriendschap
Politiekoor Entre Nous
Zandvoorts Mannenkoor
Westfries Mannenkoor Wognum
Noordzeezangers Katwijk
Randstedelijk Mannenkoor Spijkenisse
Zang en Vriendschap Haarlemmermeer