Holland Korendag 2022

Op zaterdag 15 oktober 2022 organiseert het KNZV Vereniging Holland samen met het Edams Mannenkoor Excelsior een korendag in de Grote Kerk van Edam ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het koor. Deelname aan deze dag staat open voor alle bij het KNZV aangesloten mannenkoren in Holland. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel zijn kosten voor vervoer, dirigent en begeleider voor rekening van het deelnemende koor.

Er kunnen maximaal 12 koren aan deze dag deelnemen en acceptatie is in volgorde van aanmelding. Als in de loop van het jaar het maximum aantal deelnemers niet bereikt wordt zal de uitnodiging uitgebreid worden naar alle KNZV koren in Nederland.

Elk deelnemend koor treedt netto 20 minuten op waarbij de keuze van het repertoire geheel aan het koor is. Er is geen competitie aan de dag verbonden, wel zijn er deskundige juryleden aanwezig die op verzoek het optreden kunnen beoordelen en van advies voorzien.

Bij de dagindeling zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met door de koren opgegeven wensen.

U kunt zich inschrijven of verdere inlichting opvragen door een email te sturen aan de secretaris van KNZV Vereniging Holland (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Login Form